Recenzije o Skincell Advanced

 • Damir
  Pozdrav svima. Serum Skincell Advanced ugodne je arome i glatke teksture. Korištene usprkos bradavicama na vratu, potpuno su nestale u samo 30 dana. Koristio sam ga 2 puta dnevno, učinak je samo bomba, ni sam to nisam očekivao od lijeka.
  Skincell Advanced
 • Matea
  Koristila sam skincell advanced serum kako bih se riješila madeža na koži. Značajni, također vidljivi madež potpuno je nestao u roku od 2 mjeseca. Dobro je što sam postupku okrenuo leđa, vjerovao sam i u učinak ove tvari. Savjetujem svima, probajte i prijavite se.
  Skincell Advanced
 • Marina
  Rekla sam mužu da liječi bradavice na mojoj koži. Mislila sam da bi ih mogla ukloniti još jedna krema, dok sam vas uvjerila da koristite ovu. Nestao nakon 7 dana. Prošlo je 20 dana otkako koristim Skincell Advanced serum, bradavice su samo grašak.
  Skincell Advanced
 • Martina
  Tijekom trudnoće počeo sam razvijati probleme s kožom. Liječnik je rekao da je sve u redu, ali ova slika me nije obradovala. Po savjetu prijatelja kupila sam serum Skincell Advanced i nakon mjesec dana od mrlja i bradavica nije ostalo ništa. Zato savjetujem.
  Skincell Advanced
 • Maja
  Imao sam vrlo ružan madež u blizini nosa. Uvijek sam to mrzila, čak sam išla i kirurgu po pomoć. Ali liječnik mi je savjetovao da započnem isprobavati Skincell Advanced serum. U samo 2 mjeseca riješila sam se madeža na licu bez operacije. Bio sam zapanjen rezultatom.
  Skincell Advanced
Korisnička ocijena Skincell Advanced
4.3
24